Retorikutbildning för lärare

Lyckad utbidlningsdag i retorik hos lärare i Borås. En paus med höstsol i stadsparken.
Lyckad utbidlningsdag i retorik hos lärare i Borås. En paus med höstsol i stadsparken.

Boka en tvådagarsutbildning i retorik för lärare som själva ska lära ut retorik eller arbetar aktivt med muntliga presentationer i sina ämnen. 

Jag föredrar egentligen att kalla det en utbildning i självkänsla, berättarmod och goda dialoger. Du får en god överblick av klassisk retorik och varför den är relevant idag. Du får också själv göra praktiska övningar och god vägledning i hur du som lärare kan stötta eleverna att utvecklas i retorikämnet.

Praktiskt upplägg
Utbildningen är upplagd så att 1,5 dag avverkas direkt efter varann. Den sista halvdagen är en uppföljning som lämpligtvis sker efter en tid när ni haft möjlighet att praktisera retoriken i klassrummet med eleverna. 

Tid: 1,5 dag.
Uppföljning: en halvdag.
Boka på klara@klarabesked.se eller ring direkt till mig på 072 206 50 97.

Produktblad

Skicka ett produktblad om det här retorikutbildningen till din rektor eller kollega!

”Det blev en toppenbra förmiddag kring retorik och kommunikation som mina lärare behövde så väl. Samtidigt som du relaterar till forskning och din egen kunskap så är du bjussig på ett privat plan vilket gör det roligt att lyssna på dig. Tack! Du har fått så mycket plus av mina lärare och jag är grymt nöjd att jag bokade dig inför uppstarten på terminen.”

Lars Hallqvist, Rektor Virginska gymnasiet Örebro

Hör av dig och boka