5 misstag från när jag lekte modell i Brooklyn

I våras bodde jag i Brooklyn ett halvår. Där passade jag bland annat på att ta nya pressbilder och foton till min webbplats. De blev bra! Men man lyckas ju inte va en bra modell på alla bilder så idag bjuder jag på några modellmissar.

Fotografen heter Jakob Wiborg. Tack vare honom blev de flesta bilder lyckade, de kan du bland annat se på min startsida. Följ j_wibe på insta om du vill se magiska New York-bilder. Kolla in hans webbplats om du behöver hjälp med foto eller grafisk formgivning. (Han har förresten gjort min logga också, love it!) 

Vad tycker du? Kommentera gärna!

 • Annika • 18 september 2014 16:42:47
  Jag älskar när man vågar bjuda på sig själv! Härliga bilder.
 • Tack Annika!

  24 september 2014 10:05:27

 • Camilla Olsson • 18 september 2014 14:52:32
  Fast jag tyckte att fotona både var bra och roliga. Visar på självdistans och en stark personlighet. Tyvärr är vi ofta alldeles för kritiska mot oss själva.
 • Ok, va kul att höra. Jo, det är väl inte helt tokiga foton allihopa men inte riktigt representabla heller : )

  24 september 2014 10:05:19

 • Dorotea Pettersson • 18 september 2014 11:13:09
  Vad roligt med foton som du inte anser vara de bästa. Jag tycker flera av dem är bra men vi är ju ofta väldigt kritiska kring foton på oss själva.

  /Dorro
 • Ja, visst är vi det. Alla foton är kanske inte dåliga på mig men de skulle heller inte funka som pressbilder som porträtt. som tur är ju inte halvslutna ögon eller en tungspets utanför munnen något jag alltid gör eller alltid ser ut : )

  24 september 2014 10:06:40

Senaste inlägg

Etiketter